Tjenester

Bryllupsfoto

Her hos meg kan dere bestille "full pakke". Hår, make-up og fotografering.
Det blir alltid satt opp planleggingstime/prøvetime som følger med i prisen.
Hvis man kun er ute etter fotografering, kan jeg sette opp både hele dagen eller deler av dagen. Alt etter hva dere ønsker.
Det er vanskelig å gi en fast pris på dette. Ta kontakt slik at vi finner den beste løsninger for dere.

Pris etter nærmere avtale

Portrettfoto

Her kan jeg være behjelpelig med styling av hår og make-up, hvis det skulle være ønskelig. Da kommer det i tillegg til prisen. Ta gjerne med deg forskjelllige skift og evt. accessories hvis du evt skulle ønske litt forskjellige bilder. Selve fotoshooten kan jeg gjøre i mitt lille studio eller en location etter eget ønske. Man kan finne på mye spennende ute i naturen også.

4000,- for 15 redigerte høyoppløselige filer både i farge og svart/hvitt.
500,- for styling og make-up.
Tiden på fotoshooten er satt på ca 45 min

Gravidfoto

Her er det bare å bruke kreativiteten! Gravidbilder ute i naturen gjør seg veldig på bilder, med det perfekte lyset og de nydelige omgivelsene. Er det ikke ute tar vi det inne i mitt lille studio. Det kan være lurt å ha med forskjellige klær. Kjoler er veldig fint på bilder, eller bare undertøy. Klær som får frem den fine magen din. Nøytrale farger er noe jeg vil gi tips om.

4000,- for 15 redigerte høyoppløselige filer både i farger og svart/hvitt.
Tiden på fotoshooten er satt til ca. 45 min.

Nyfødt

Fotografering av nyfødte tar som regel noe lengre tid da det ikke er så lett å time reaksjonene til de søte små skattene. Det må som regel litt mating, bleieskift, kosing og skifting av klær til for å få de til å slappe av og forhåpentligvis litt søvnig. Dette tilpasser vi etter barnets behov. Her er det ingen stress, bare en ren behagelig opplevelse. Bildene blir tatt i mitt  studio, med forskjellige bakgrunner hvis det er ønskelig.

5000,- for 20 redigerte høyoppløselige filer i både farger og svart/hvitt.
Tiden på fotoshooten er satt til ca. 2 timer.

Barnefoto/babyfoto

Barn og baby er ikke alltid like samarbeidsvillig, så jeg vil gjøre det jeg kan for at fotoshooten blir til en uhøytidelig, avslappende og morsom opplevelse, uten noe form for stress. Dette for at barna skal føle seg trygge på shooten. Tar bildene i mitt studio, med forskjellige bakgrunner, hvis det er ønskelig. Eller ute på location.

4000,-  15 stk redigerte høyoppløselige filer i både farge og svart/hvitt.
Tiden på fotoshooten ca. 60 min. kr: 1000,- ekstra for familie/søsken-fotografering.

Dåp og konfirmasjon

Her kan vi bli enig over en pris. Alt er avhengig om hvor lang dagen blir. Dersom det kun er en fotosession i studioet mitt eller like etter dåpssermoni, blir prisene følgende.

5000,- for 20 redigerte høyoppløselige filer i både farger og svart/hvitt.
2 timer i studio eller på location.

Diverse tillegg

Hvis dere ønsker flere bilder kommer det på 450,- for hvert enkelbilde, som da er av typen høyoppløselig og ferdig redigert. Alle bildene sender jeg over på mail med en lenke til Filemail. Bildene blir sendt over uten noe vannmerke.

Ekstra for søsken/familie 1000,-
Helgetillegg kommer på 450,-.
Ekstra time i studioet/location koster 700,-