Hege Fjellberg - fotograf og frisør

Litt om meg

Nordlending som kommer fra Ibestad, men som har bosatt seg i Trondheim. Her har jeg bodd og jobbet i 20 år og har fagbrevet innen frisøryrket.

Jeg har hatt fotograf som hobby i mange år og jobber nå som fotograf på deltid ved siden av frisøryrket mitt. Har drevet på med fotografering i over 20 år, utforsket,
brukt min kreativitet og bare storkoset meg med speilreflekskamera mitt.

Foto er noe jeg lever og ånder for og førte til at jeg etablerte mitt eget foretak og studio i 2013, og har navnet Fjellbergfoto AS. Jeg fotograferer alt fra bryllup til nyfødte og elsker å fange de både store og små øyeblikk.

Det å få frem stemningen og personligheten til kundene i bildene, helt ferske nyfødte babyer, dyr, portretter og barn med deres levende uttrykk med smil latter eller tårer -
alle er gode øyeblikk om er fine å fange opp og som gjør bildene ekte.

I og med jeg har jobbet som frisør i 22 år, har jeg styling i bakhånd. Så hvis det skulle være av interesse å få stylet seg eller lagt make-up til fotoshooten, så gjør jeg gjerne det.
Er det derimot snakk om hårklipp eller farging, så kan dere komme til meg på frisørsalongen Studio K, hvor da prisen hører til salongen.

Jeg elsker jobben min som fotograf og jeg vil gjøre mitt ytterste for at du skal bli fornøyd med bildene dine, slik at minnene og øyeblikkene i bildene dine lever videre.