Kontakt

Ønsker du å sende en forespørsel på fotografering kan du gjerne bruke skjema under. Legg gjerne ved noen datoer som kan passe.

Adresse:
Erling Skakkesgate 58, 7012 Trondheim
For veibeskrivelse se kart

Selve fotograferingen

Fotograferingen foregår i mitt studio, ute i naturen eller på location etter eget ønske. Av utstyr bruker jeg blitser/strober, ulike objektiver og forskjellige bakgrunner. Har også noen rekvisitter som f.eks. pels pledd, luer, englevinger, bamser, hårbånd og spenner fra firmaet "Den lille prikken over ièn". Har også litt interiør rekvisitter som f.eks. kurver, en liten gyngestol, puffer, krakker o.l. Ønsker dere at jeg skal komme hjem til dere, gjør jeg gjerne det. For best mulig lysforhold er fotografering optimalt utendørs. Da må man selvsagt ta været i betraktning.

Tips til fotograferingen

Når det gjelder nyfødt- fotograferingen er det lurt å bestille time god tid i forveien før fødselen. Jeg anbefaler at barnet er ca. 1-2 uker gammel. På denne tiden får man de aller fineste bildene. Dette skal være en behagelig fotoshoot, og inneholder som regel mating, bleieskift og en del kos. Vi må bare følge barnets behov og man må derfor ta tiden til hjelp. Ta gjerne med forskjellige rekvisitter dere vil ha med på bildene. Det kan da nevnes pledd, bamser, leker, luer eller hatter og ja, eventuelt kjæledyret deres. Jeg tar bilder av dyr også.

På nyfødte barn er det finest og mest naturlig med lite klær, men klart har du et favorittplagg som du liker, ta gjerne på det. Når det gjelder klær anbefaler jeg jordfarger slikt som grått, hvitt, beige, brunt, pudderrosa osv. Sterke farger kan stjele mye av oppmerksomheten fra barna. Unngå symboler, logoer og høy hals på klærne. Om ønskelig, ta med forskjellige skift både til baby- og nyfødtbilder. Før en fotoshoot setter jeg alltid på godt med varme i studioet slik at barnet har det behagelig. Har barnet noen yndlings sanger som han/henne blir i godt humør av, ta gjerne med. Har CD-spiller i studioet mitt.

Ved fotograferign av gravide anbefaler jeg å ta med skift av klær slik at man kan få litt forskjellige bilder. Klær som du føler deg behagelig i men som samtidig viser den flotte magen din på best mulig måte. Ta på/med noen duse farger eller hvitt og svart. Kjoler er også pent. Eller noe så enkelt som et pent undertøy eller tettsittende klær for å få frem konturen på magen din.

Bruk av bilder i egen markedsføring

Om ikke annet er avtalt, forbeholder Hege Fjellberg seg retten til å bruke bildene som blir tatt og godkjent av kunde, til markedsføring av fjellberg Foto og egenprofilering. Dette kan være på egen nettside, Instagram, Facebook, i foto-konkurranser eller lignende. Bildene som blir tatt er en fotografs levebrød, og for å få nye og flere kunder må man stolt vise frem sitt arbeid.